Termeni și Condiții

 

Ultima actualizare: 17.11.2023

Vă mulțumim pentru că ați ale să ne vizitați! Încă de la început avem rugămintea către dumneavoastră să citiți cu atenție și în întregime termenii și condițiile site-ului www.tonicblend.com denumit în continuare („Site”) deoarece este foarte important să înțelegeți și ulterior să acceptați principiile care stau la baza colaborării noastre. Tot ceea ce vom enunța în continuare va fi aplicat întregului Site și materialelor conținute de către acesta. În cazul în care nu sunteți de acord cu cel puțin un aspect enunțat, cu părere de rău vă rugăm să părăsiți imediat Site-ul.

IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI 

SC FORHEALTH ENTERPRISE S.R.L. are sediul în strada Petrești, numărul 274, localitatea Cărpiniș, județul Gorj și funcționează la punctul de lucru deschis în strada Clăbucet, numărul 7, sector 1, București, Romania. 
E-mail: contact@tonicblend.com
Telefon: 0756 628 242 
Număr de Înregistrare în Registrul Comerțului J18/16/2019 
Cod Unic de Înregistrare 40376560 
IBAN RO62INGB0000999908015002 deschis la ING Bank 
SC FORHEALTH ENTERPRISE S.R.L. va fi denumită în continuare („TONIC-BLEND” și „noi” sau similar). Prezentul Site (exceptând punctual paginile conectate cu link-uri externe aflate în proprietatea terților), se află în proprietatea TONIC-BLEND, iar această denumire reprezintă o marcă înregistrată a SC FORHEALTH ENTERPRISE S.R.L.

DREPTURI DE MARCĂ

Numele TONIC-BLEND, tonicblend.com si logo-ul TONIC-BLEND sunt mărci înregistrate de către SC FORHEALTH ENTERPRISE S.R.L. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără acordul prealabil al TONIC-BLEND constituie infracțiune ce se pedepsește conform legilor în vigoare. TONIC-BLEND garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe Site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral Site-ul, de a reproduce parțial sau integral Site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata Site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor TONIC-BLEND fără acordul prealabil scris al acesteia. 
Vă aducem la cunoștință faptul că TONIC-BLEND, prin intermediul oricărui canal de comunicare, nu va acționa având calitatea de medic, nu a practicat și nu a studiat în mod oficial medicina, nefiind licențiat să propună recomandări medicale. Noi vă susținem să obțineți o îndrumare medicală de specialitate înaintea începerii oricărui regim nou sau diete. Angajații și reprezentanții TONIC-BLEND nu vor putea efectua diagnosticarea sau oferi ajutorul medical. Orice informație de pe Site nu va putea fi considerată a ține loc de recomandarea medicului licențiat în medicină. 
TONIC-BLEND își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra tuturor Termenilor și Condițiilor precum și orice modificări ale Site-ului fără a efectua nici o notificare prealabilă. Vă rugăm ca la fiecare accesare a Site-ului să intrați pe pagina Terms of service denumită în continuare („Termeni și condiții”) pentru a citi și a accepta varianta cea mai recenta a acestor prevederi. 
Obligațiile dumneavoastră apar imediat după acceptarea Termenilor și Condițiilor. Orice utilizator al Site-ului are obligația de a furniza informații reale și corecte despre identitatea sa atunci când aceste informații îi sunt solicitate pentru completarea unui formular de comandă on-line. În cazul în care TONIC-BLEND are cel puțin un motiv de suspectare a faptului că aceste informații nu sunt reale, reprezentații TONIC-BLEND își vor rezerva dreptul de a restricționa accesul la serviciile oferite de Site. Restricționarea accesului constă în ștergerea definitivă sau invalidarea oricărei comenzi on-line precum și a tuturor informațiilor pe care vor conține acestea si blocarea accesului pe o perioadă nedeterminată la serviciile oferite de către TONIC-BLEND.

Explicarea termenilor folosiți în continuare

Atunci când ne referim la conținut, se vor avea în vedere următoarele:

 • Orice informație aflată pe Site care pot fi accesată prin utilizarea unui dispozitiv electronic;
 • Informațiile oferite prin orice e-mail trimis sau mesagerie electronică, de către TONIC-BLEND, Clienților;
 • Orice informație transmisă prin orice mijloc, de către un reprezentant al TONIC-BLEND, către oricare dintre Clienții Site-ului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către aceștia;
 • Informații referitoare la produsele, serviciile sau tarifele practicate de TONIC-BLEND într-o anumită perioadă de timp;
 • Informații referitoare la produsele, serviciile sau tarifele practicate de către o terță parte cu care TONIC-BLEND are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp;
 • date ce privesc în mod direct TONIC-BLEND.

CAMPANIE – acea activitate de afișare în scopuri comerciale, prin intermediul Site-ului sau a canalelor de Social Media (Facebook și Instagram) a unui număr limitat de produse având un stoc bine stabilit în prealabil, având o perioadă limitată de timp stabilită de către TONIC-BLEND. 
SERVICIU – activitatea ce se referă la comerțul electronic, în sensul acordării posibilității Clientului să contracteze produse și servicii folosind exclusiv device-uri electronice. 
MEMBRU – o persoană fizică, care are acces la Conținut, prin orice mijloace de comunicare ale TONIC-BLEND, în baza unui Cont pe Site (disponibil pe Site la secțiunea „Account”). 
CONT – Acordul Membrului de a utiliza o adresă de e-mail și o parolă pentru a avea acces la zone restricționate ale Site-ului și la oferte speciale dedicate Membrilor. 
CLIENT – O persoană fizică care a plasat cel puțin o comanda pe Site.  
CONTRACT LA DISTANȚĂ – conform O.G. 34/2014, orice contract încheiat între un profesionist și un consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță în cadru organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul. 
NEWSLETTER („ALERTĂ”) – acel mijloc de informare electronică prin e-mail care se referă la produsele, serviciile sau promoțiile desfășurate de către TONIC-BLEND într-o anumită perioadă de timp, neavând nici un fel de angajament din partea TONIC-BLEND referitor la informațiile conținute de acesta.  
TRANZACȚIE – încasare sau rambursare unei sume rezultate din vânzarea sau promisiunea de vânzare a unui produs sau serviciu de către TONIC-BLEND către Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către TONIC-BLEND, indiferent de modalitatea de livrare; 

Clientul TONIC-BLEND

Atunci când doriți să achiziționați produse de pe Site aveți posibilitatea de a plasa comanda fără a vă înregistra un Cont (nume utilizator și parolă). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site cum ar fi unele promoții sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să deveniți Membru prin înregistrarea unui Cont. Înregistrarea ca Membru presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a Site-ului și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și TONIC-BLEND. 
TONIC-BLEND poate anula orice comandă efectuată pe Site atât timp cât clientul nu respectă regulile înscrise pe Site. De asemenea, orice comandă va putea fi anulată dacă TONIC-BLEND consideră că posibilul Client poate aduce prejudicii comerciale sau de imagine pentru TONIC-BLEND.

Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe Site va fi necesară parcurgerea următoarelor etape:

 • identificarea și alegerea produselor;
 • transmiterea comenzii;
 • efectuarea plății produselor. Tranzacția se efectuează exclusiv online. Costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus (prețul afișat în pagina produsului) și prețul livrării. Livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită de factură fiscală. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Site, sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care Site-ul își derulează operațiunile.

Prețurile 

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe Site reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 5%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă. La fel, din cauza fluctuației monedelor de circulație Europeană, a promoțiilor furnizorilor sau chiar orice alt fel de probleme care pot cauza modificarea prețului unui produs, acesta poate să se schimbe fără a putea fi afișat în timp real și pe site. Schimbările nu vor afecta comenzile care au fost plasate până în momentul modificării prețurilor.

Metode de plată

În ceea ce privește efectuarea plăților pentru produsele comandate, aveți la dispoziție opțiunea „Online prin card bancar”: veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati Euplatesc.ro unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Din motive de igienă și păstrarea sănătății tuturor persoanelor implicate în colaborarea noastră, plata ramburs nu este acceptată și avem rugămintea către dumneavoastră de a înțelege acest refuz.

Responsabilități privind produsele

Toate produsele TONIC-BLEND sunt perisabile și din acest motiv putem garanta pentru calitatea produselor noastre până în momentul în care acestea intră în posesia Clientului. Din acest motiv ne asumăm și Politica de Retur.

*A SE CITI CU MAXIMĂ ATENȚIE* 
Toate produsele sunt 100% naturale, iar păstrarea neconformă a acestora în mediu luminos sau călduros duce la alterarea conținutului recipientelor. Nu este indicată expunerea directă a produsului la surse de căldură cum ar fi foc deschis, apă clocotită, saună, expunerea la dispozitive cu aer cald. Folosirea incorectă și brutală a recipientelor este strict interzisă. 
TONIC-BLEND nu își va asuma responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru oricare dintre pagubele apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui Site, în alte scopuri decât cele menționate de producător sau prin nerespectarea de către dumneavoastră a condițiilor de păstrare înscrise lizibil pe eticheta fiecărui produs.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la Newsletter-ul Site-ului este gratuită și voluntară, implicând acceptarea prezenților Termeni și Condiții. Mesajele trimise sunt nesolicitate și aveți în orice moment posibilitatea de a vă dezabona, urmând instrucțiunile din subsolul și antetul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională. 
Utilizarea Newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea Site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. TONIC-BLEND deține toate drepturile asupra conținutului Newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe Site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugam să parcurgeți secțiunea „Privacy Policy” (Politica de Confidențialitate) disponibilă pe Site cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul document.

Răspunderea contractuală

Prin accesarea Site-ului, crearea Contului, utilizarea Site-ului, plasarea comenzilor, etc., Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează Site-ul. 
Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din Site și/sau prin trimiterea comenzii și/sau prin efectuarea unei plăti online. 
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi că rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea produselor după livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora. Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe Site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe Site-ul nostru.

Compensația

Prin acceptarea prezentilor Termeni și Condiții vă declarați a fi de acord ca, pe cheltuială proprie, să achitați despăgubiri, să vă asigurați că protejați TONIC-BLEND, pe angajații, colaboratorii și reprezentanții acesteia împotriva oricărei posibile reclamații, reclamații, urmăriri judiciare și penale, acțiuni de ordin juridic sau orice fel de proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei Declarații de către dumneavoastră.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest Site, Clientul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și TONIC-BLEND. În cazul unor eventuale conflicte între TONIC-BLEND și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competență în conformitate cu legile române în vigoare.

Dispoziții finale

Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forță majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți, din motive de sănătate publică sau din motive de siguranță națională. Partea care invocă oricare dintre situațiile menționate în fraza anterioară este obligată să notifice celeilalte părți producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui. 
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de TONIC-BLEND față de orice Client este valoarea sumei încasate de TONIC-BLEND de la Clientul respectiv. 
De asemenea ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă în cazul în care destinatarul nu răspunde la numărul de contact furnizat în comandă în decurs de 2 zile lucrătoare, sau în cazul în care nu se găsește la adresa, dată și ora stabilită și confirmată anterior livrării.

 

SC FORHEALTH ENTEPRISE S.R.L. 
Număr de Înregistrare la Registrul Comerțului: J18/16/2019 
Cod unic de Înregistrare: 40376560 
Banca: Banca ING 
Cont Iban: RO62INGB0000999908015002 
Adresa sediu social: strada Petrești, numărul 274, localitatea Cărpiniș, județul Gorj 
 
Ultima actualizare: 17.11.2023

Politică de retur

Returns (Retururi) and (și) Refunds (Rambursări)

Dorești să returnezi unul sau mai multe produse cumpărate de la Tonic-Blend? Iată pașii pe care trebuie să îi faci:

 1. Trimite o solicitare de retur la adresa de e-mail comenzi@tonicblend.comcu următoarele informații:
 • lista cu produsele propuse spre retur împreună cu numărul de comandă;
 • codul IBAN
 • motivul returului (comunicarea motivului nu este obligatorie, însă ne poate ajuta să îmbunătățim pe viitor)
 1. Returnarea produsului / produselor comandate și livrate se poate face fizic, prin predarea personală a acestuia/acestora de către clientul cumpărător sau prin expedierea lor prin curier, în termen de 45 de zile calendaristice de la data livrării, la adresa:  Mihai Eminescu, nr. 55, loc. Buftea, jud. Ilfov.
 2. Produsul /produsele propuse spre retur trebuie să fie în aceeași stare în care acestea au fost livrate de către Tonic-Blend (nedeteriorate, sigilate, cu etichetele intacte). În caz contrar, Tonic-Blend are dreptul de a refuza returnarea produselor și implicit, restituirea contravalorii. Nu sunt acceptate produse ce prezintă urme de deteriorare sau uzură, sigiliu rupt, ambalaje deteriorate sau incomplete, etc.
 3. Recomandăm returnarea produsului /produselor în ambalajul original deoarece oferă o protecție sporită. Tonic-Blend nu își asumă răspunderea pentru produsele deteriorate în timpul transportului.
 4. Contravaloarea produselor comandate, livrate de Tonic-Blend și ulterior returnate de către clientul cumpărător, în condițiile mai sus menționate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, în contul transmis pe e-mail de către cumpărător, în termen de 14 zile lucrătoare de la data recepționării returului.

Condițiile sunt valabile indiferent de metoda de retur aleasă (predare personală sau prin curier).

Politica de livrare

TONIC-BLEND asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat și se efectuează exclusiv pe teritoriul României în maxim 72 de ore lucrătoare, prima oră fiind considerată cea imediat următoare confirmării comenzii de către Site. Livrarea este gratuită pentru comenzile care depășesc o anumită valoare minimă comunicată foarte clar atât pe pagina principală cât și la pagina de finalizare comandă („Check-Out”) sau în e-mail-ul de confirmare a comenzii. Pragul minim de taxare a livrării poate varia în funcție de promoțiile active pe Site. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințați în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă doriți și sunteți de acord cu acest lucru.