Retur / Rambursări

Dorești să returnezi unul sau mai multe produse cumpărate de la Tonic-Blend? Iată pașii pe care trebuie să îi faci:

  1. Trimite o solicitare de retur la adresa de e-mail comenzi@tonicblend.comcu următoarele informații:
  • lista cu produsele propuse spre retur împreună cu numărul de comandă;
  • codul IBAN
  • motivul returului (comunicarea motivului nu este obligatorie, însă ne poate ajuta să îmbunătățim pe viitor)
  1. Returnarea produsului / produselor comandate și livrate se poate face fizic, prin predarea personală a acestuia/acestora de către clientul cumpărător sau prin expedierea lor prin curier, în termen de 45 de zile calendaristice de la data livrării, la adresa:  Mihai Eminescu, nr. 55, loc. Buftea, jud. Ilfov.
  2. Produsul /produsele propuse spre retur trebuie să fie în aceeași stare în care acestea au fost livrate de către Tonic-Blend (nedeteriorate, sigilate, cu etichetele intacte). În caz contrar, Tonic-Blend are dreptul de a refuza returnarea produselor și implicit, restituirea contravalorii. Nu sunt acceptate produse ce prezintă urme de deteriorare sau uzură, sigiliu rupt, ambalaje deteriorate sau incomplete, etc.
  3. Recomandăm returnarea produsului /produselor în ambalajul original deoarece oferă o protecție sporită. Tonic-Blend nu își asumă răspunderea pentru produsele deteriorate în timpul transportului.
  4. Contravaloarea produselor comandate, livrate de Tonic-Blend și ulterior returnate de către clientul cumpărător, în condițiile mai sus menționate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, în contul transmis pe e-mail de către cumpărător, în termen de 14 zile lucrătoare de la data recepționării returului.

Condițiile sunt valabile indiferent de metoda de retur aleasă (predare personală sau prin curier).