Povestea Noastră

Despre Kombucha

Elixirul nemuririi

Povestea Kombucha începe în urmă cu mai bine de 2000 de ani, în fascinanta și mistica Japonie.

Legenda spune că împăratul Inyoko era grav bolnav, astfel că japonezii au apelat la un doctor korean numit Kombu, pentru a-i găsi un leac.

Acesta a preparat o băutură aparte, obținută din fermentarea ceaiului, care i-a redat imediat puterile împăratului.

Multe alte legende circulă despre kombucha, supranumit și „elixirul nemuririi” sau „ceaiul ceresc”, însă efectele sale benefice sunt de necontestat de mii de ani.

Lumea modernă a început să studieze aceasta băutură abia după anul 1850, iar primul brand de kombucha a fost lansat in anul 1995. De atunci și până în prezent, aceasta a devenit foarte populară, revoluționând piața băuturilor răcoritoare sănătoase din întreaga lume.

 

Cu toții avem o scânteie în noi, iar după ce descoperim ce anume o face să se aprindă, putem crea lumină și în jurul nostru. Cu acest gând în minte am creat Tonic-Blend.

„De ce-ul” nostru a pornit din dorința de a contribui activ la o schimbare pozitivă în lume.

Ne dorim să fim tot mai buni și să rămânem mereu fideli valorilor noastre:

Astfel, am creat o alternativă sănătoasă pentru cei ca noi, cei care caută constant sa își îmbunătățească toate aspectele vieții, dorindu-și mai mult chiar și de la o băutură răcoritoare. De aceea, am ales să împărtășim cu toți beneficiile minunate ale kombucha, menținând autenticitatea rețetei.

Etica este standardul nostru de viață

Știm cât de important e să îi tratezi pe ceilalți așa cum și tu îți dorești să fii tratat, de aceea asigurăm întotdeauna cele mai înalte standarde de calitate.

Toate produsele Tonic-Blend sunt create după rețeta autentică, fără promisiuni nefondate, doar din ingrediente organice fermentate în sticlă și livrate nepasteurizate pentru ca tu să te bucuri de această minune a naturii numită kombucha.

Feedback-ul tău este esențial pentru dezvoltarea noastră, deoarece ne dorim să îți oferim o experiență tot mai bună.

Așa că, te încurajăm să împărtășești cu noi gândurile tale!